Стеж за новинками у нашому Telegram каналі t.me/pushka
Кошик
0 товарів в кошику
Політика конфіденційності
Реєструючись на сайті Інтернет-магазину pushka.in.ua (далі – Сайт), Ви даєте згоду на обробку персональних даних (далі – Згода) згідно зі ст. 6 Закону України "Про захист персональних даних" від 01.06.2010 р. №2297-VI.

Прийняттям цієї Згоди є реєстрація на Сайті або оформлення замовлення без реєстрації. Ви даєте згоду на обробку своїх персональних даних із наступними умовами:

  1. Ви погоджуєтесь на обробку своїх персональних даних як без використання засобів автоматизації, так і з їх використанням.
  2. Ви погоджуєтесь на обробку наступних персональних даних: прізвище, ім'я; дата народження; адресу реєстрації та проживання; номери контактних телефонів; адреси електронної пошти та інші анкетні дані.
  3. Метою обробки персональних даних є продаж товарів з сайту та обробка замовлень Покупця.
  4. Підставою обробки персональних даних є ст. 6 Закону України "Про захист персональних даних" від 01.06.2010 р. №2297-VI. У процесі обробки з персональними даними можуть бути здійснені такі дії: збирання, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення, використання, блокування, знищення.
  5. Ви погоджуєтесь на передачу персональних даних третім особам без попереднього повідомлення Покупця, якщо це пов'язано з обробкою або доставкою замовлення Покупця. (Наприклад, передача ваших даних кур'єру для доставки товару)
  6. Персональні дані можуть зберігатися та оброблятись до ліквідації даного сайту.
  7. Згода може бути відкликана Покупцем шляхом направлення письмової заяви на електронну адресу [email protected]
  8. Ця згода діє весь час до моменту припинення обробки персональних даних, зазначених у п.6 та п.7 цієї Згоди.